Vuokraa yrityksellesi huippuluokan toimitilat Hollolasta

Yrityspuisto Tarmo tarjoaa yrityksille modernit, valoisat ja tehokkaasti ylläpidetyt toimitilat vetovoimaisella alueella vain seitsemän kilometrin päässä Lahden keskustasta.

 

Yrityspuisto-Tarmo.jpg

 

Yrityspuisto koostuu kolmesta rakennuksesta, joista löytyy niin toimistotiloja, varastotilaa kuin teollisuudelle sopivaa tuotantotilaakin. Toimitilojen koko voidaan räätälöidä joustavasti 50 m2:stä aina 550 m2:iin asti ja remontoida täsmälleen asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Kaikissa toimitiloissa on jäähdytys sekä huippunopea kuituyhteys, joka tekee työskentelystä sujuvaa.

Yrityspuisto Tarmo yhdistää monen eri alan toimijat: tiloista löytyvät sopivat niin tietotekniikka-alan, teollisuuden kuin hoiva-alankin tarpeisiin. Dynaamisessa yhteisössä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää verkostoitumista muiden yritysten kanssa.

Nopea ja ystävällinen huoltopalvelumme varmistaa sen, että kiinteistössä on aina kaikki kunnossa.

Yrityspuisto Tarmossa on miellyttävän vaivatonta käydä töissä ja asioida, sillä sekä yrityksille että niiden asiakkaille on tarjolla ilmainen pysäköinti. Myös linja-autopysäkki löytyy ihan vierestä.

Kaupankäynti alueella on vilkastunut viime vuosina huomattavasti: tien toisella puolella sijaitsee iso kaupan suuryksikkö ja lähistöllä on monipuolisesti myös muita palveluita. Lounaspaikoista on jo varaa valita, ja mielenkiintoisia toimijoita tulee varmasti lisää.

Tutustu vapaana oleviin toimitiloihin alta ja sovi ilmainen esittely omiin tarpeisiisi sopivista tiloista!

 

Suuret toimistotilat 10–25 henkilölle, n. 200–550 m2

» Tutustu tiloihin

 

Keskikokoiset toimistotilat 5–10 henkilölle, n. 150 m2

» Tutustu tiloihin

 

Pienet toimistotilat 1–5 henkilölle, 50–100 m2

» Tutustu tiloihin

 

Yrityspuisto Tarmo
Tarmontie 6,
15860 HOLLOLA [Kartta]
Puh: +358 400 843 938
Fax: +358 3751 2044
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sovi esittely

Ole hyvä ja kirjoita nimesi
Invalid Input
Invalid Input
Sähköpostiosoite ei ole oikein
Invalid Input