Pienet toimistotilat

Pienet toimistotilat 1–5 henkilölle, n. 50-100 m2

Yrityspuisto Tarmon 50–100 m2 kokoiset toimistotilat tarjoavat näppärät puitteet yrityksille, joilla tilan tarve on pienempi. Kaupan päälle tulevat loistava sijainti, verkostoitumismahdollisuus muiden yritysten kanssa ja ihmisläheinen huoltopalvelu.

Kompaktia toimistotilaa toiveidesi mukaan

Katutasossa sijaitsevat, 50–100 neliömetrin kokoiset toimistotilat ovat moderneja ja valoisia, mutta kooltaan sopivan kompakteja. Tilat sopivat hyvin vaikkapa aloittavalle yritykselle, ja liiketoiminnan kasvaessa pystymme joustamaan kasvun mukana. Tilaa on mahdollista vuokrata oman tarpeen mukaan.

Toimistotiloissa työskentelylämpötilan pitää miellyttävänä jäähdytys, ja nopean kuituyhteyden ansiosta tiedonsiirto ei pätki. Kaikissa tiloissa on valmiina myös keittiö kiinteine kalusteineen.

Huoltopalvelu on aina tavoitettavissa

Voimme neuvotella kanssasi tarpeisiisi sopivan huoltosopimuksen. Piha-alueen auraus kuuluu palveluumme automaattisesti ja lisäpalveluista voidaan sopia. Tehtävämme on pitää puitteet kunnossa, jotta sinun yrityksesi menestyisi mahdollisimman hyvin.

Mainio sijainti menestymiseen ja verkostoitumiseen

Erinomainen sijainti on näiden tilojen ehdoton etu: tien toisella puolella sijaitsee kaupan suuryksikkö ja lähistöllä on monipuolisesti myös muita palveluita. Lounaspaikoista on varaa valita, ja mielenkiintoisia toimijoita tulee koko ajan lisää. Matkaa Lahden keskustaan on vain 7 kilometriä, ja lähin bussipysäkki on ihan yrityspuiston vieressä. Yrityspuisto tarjoaa myös ilmaisen pysäköinnin yrityksille ja niiden asiakkaille.

Yrityspuisto Tarmo yhdistää monen eri alan toimijat: tiloista löytyvät sopivat niin tietotekniikka-alan, teollisuuden kuin hoiva-alankin tarpeisiin. Dynaamisessa yhteisössä on hyvät mahdollisuudet hyödyntää verkostoitumista muiden yritysten kanssa.

Tätä kaikkea saat, kun valitset toimitilan meiltä:

•    Täsmälleen yrityksesi tarpeisiin sopivan, nykyaikaisen toimitilan
•    Huippunopean kuituyhteyden
•    Ilmaisen pysäköinnin
•    Luotettavan ja nopean huoltopalvelun
•    Loistavan sijainnin koko ajan vilkastuvalla alueella
•    Verkostoitumismahdollisuuden muiden yritysten kanssa


”Yrityspuisto Tarmosta tuli heti alusta asti positiivinen mielikuva: asiat hoituivat joustavasti ja hyvässä yhteisymmärryksessä. Tilat olivat heti vapaana ja pääsimme nopeasti muuttamaan. Olimme silloin vuonna 2011 pieni kahden miehen yritys, mutta nyt kun yritys on kasvanut, toimistotilaa ja varastotilaa on 1 200 m2 ja henkilökuntaa 30. Joustoa tilojen päivittämisessä on ollut puolin ja toisin.

Yrityspuiston sijainti on valtavan hyvä. Meillä on toimialueena koko Suomi, ja täältä on helppoa lähteä mihin suuntaan tahansa – ei keskustan ruuhkaa eikä pysäköintihaasteita. Vuosia sitten tehty valinta osoittautui oikeaksi.”

Olli Tapola, Acrelec Oy 

 

 yrityspuisto-ilmakuva_copy.jpg  yrityspuisto-toimistotilat-10_copy.jpg
 yrityspuisto-toimistotilat-11.jpg  yrityspuisto-toimistotilat-12.jpg
 yrityspuisto-toimistotilat-13.jpg  yrityspuisto-toimistotilat-14.jpg

Yrityspuisto Tarmo
Tarmontie 6,
15860 HOLLOLA [Kartta]
Puh: +358 400 843 938
Fax: +358 3751 2044
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sovi esittely

Ole hyvä ja kirjoita nimesi
Invalid Input
Invalid Input
Sähköpostiosoite ei ole oikein
Invalid Input